قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۴/۱۱

 زبان مشترک با نسل جوان لازمه اثربخشی برنامه‌های فرهنگی است

مراغه- فرماندار مراغه گفت: دستگاه‌های متولی و خانواده‌ها باید با شناخت دقیق دغدغه‌های نسل امروز، زمینه‌ساز برقراری ارتباطی مؤثر و سازنده برای انتقال ارزش‌های اخلاقی شوند.
  زبان مشترک با نسل جوان لازمه اثربخشی برنامه‌های فرهنگی است



۳ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

تبریزی‌ها به یاد آقای شهید ایران + فیلم

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مردم تبریز به مناسبت چهلمین روز تشییع و تدفین امام شهید، در مصلی امام خمینی این شهر یاد ایشان را گرامی داشتند.

مردم غیور تبریز ضمن تاکید بر خونخواهی رهبر شهید، بیعت خود را با آیت الله خامنه‌ای اعلام کردند. کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی تبریز


۹ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

99 درصد داوطلبان انتخابات شوراها تائید صلاحیت شدند - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، حمید حشمدار، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری ویژه شهرستان کرج امروز در نشست با احزاب و فعالان سیاسی ضمن تشریح مهم‌ترین اقدامات و برنامه‌های این معاونت در حوزه‌های سیاسی، امنیتی و اجتماعی گفت: این معاونت سه سرفصل جدی را پیگیری می‌کند که حوزه سیاسی یکی از اولویت‌های آن است.

وی مطرح کرد: یکی از موضوعاتی که در حوزه سیاسی فعال بوده و به دلیل حملات آمریکایی‌ها و رژیم صهیونیستی تحت تأثیر قرار گرفت، انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا بود که تا مرحله آخر انجام شد و حتی تعرفه‌ها را تحویل گرفته و مستقر کرده بودیم، اما انتخابات به تعویق افتاد. یک درصد داوطلبان انتخابات با مدارک و مستندات متقن رد صلاحیت شدند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری ویژه شهرستان کرج از آمادگی کامل فرمانداری برای برگزاری انتخابات خبر داد و افزود: منتظر تصمیمات کلان کشور هستیم تا تصمیم‌گیری شود که چه زمانی عملیات انتخابات آغاز شود. فرمانداری آمادگی کامل دارد و از لحاظ عملیات انتخابات مشکلی نداریم، مگر اینکه بحث منابع و موضوعات امنیتی کل کشور مطرح باشد.

حشمدار با اشاره به اینکه تصمیم‌گیری در این زمینه در اختیار شهرستان و استان نیست، خاطرنشان کرد: تلاش شده تعامل احزاب با معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری کرج افزایش یابد. با توجه به فعالیت این معاونت در حوزه امنیتی، در بخش پدافند عامل و پدافند غیرعامل فعالیت بسیار گسترده‌ای در تمام شهرستان کرج و حتی بیش از سطح شهرستان داشته‌ایم.

وی درباره اقدامات انجام‌شده در حوزه پدافند عامل توضیح داد: با تعاملی که با پدافند ارتش جمهوری اسلامی ایران برقرار شد، استقرار سامانه‌های پدافندی در نقاط حساس شهرستان صورت گرفت، در جنگ‌های 12 روزه و 40 روزه بسیاری از عدم اصابت‌ها با فعالیت سامانه‌های پدافندی انجام شد و توانستیم هواگردها و پرنده‌های دشمن را عقب برانیم و مشکلاتی برای آن‌ها ایجاد کنیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری ویژه شهرستان کرج عنوان کرد: تلاش کردیم در این زمینه به پایتخت نیز کمک و آن را تقویت کنیم. در طول تاریخ، به لحاظ تاکتیک‌های نظامی و در مکتوبات مختلف، دروازه تهران را کرج می‌دانند؛ یعنی کرج نقطه جدی برای امنیت تهران محسوب می‌شود و علاوه بر امنیت خودش، از امنیت تهران نیز حمایت می‌کند.

حشمدار بیان کرد: خط ویژه تهیه شد و با پدافند ارتش در ارتباط بودیم و تلاش کردیم آمار صدمات و تعداد شهدا و مجروحان را به حداقل ممکن برسانیم. با ارتباطی که برقرار کرده بودیم، به محض اینکه پرنده‌ای وارد خاک ایران می‌شد، ما در کرج متوجه می‌شدیم و دستگاهی را که باید مطلع می‌کردیم، در جریان قرار می‌دادیم و اقدامات لازم به‌صورت فوری انجام می‌شد.

وی با اشاره به هماهنگی میان دستگاه‌های مختلف مطرح کرد: چینش خوبی انجام شده و تعامل این معاونت با دستگاه‌های نظامی، انتظامی و امنیتی صد درصد بود. نقاط حساس به‌صورت فوری جابه‌جا و به نقاط خارج از دسترس منتقل شد تا اگر آن نقاط مورد اصابت قرار ‌گرفتند، مجبور نباشیم در شعاع 5، 10 یا 15 کیلومتری تخلیه انجام دهیم؛ شهر حفظ شد تا اتفاقی رخ ندهد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری ویژه شهرستان کرج با اشاره به برگزاری جلسات متعدد در حوزه امنیتی تصریح کرد: بخشی از مشکلات و معضلات شهر مرتفع شده و اقدامات در بخش‌های مختلف پیش رفته است. بخش‌های مختلفی زیرمجموعه شورای تأمین هستند و کمیسیون‌های مختلفی نیز وجود دارد که مشکلات را از جهات مختلف بررسی کردند و برای رفع آن‌ها اقدام شد.

حشمدار اظهار کرد: در خصوص حملات، حین اصابت‌های دشمن نیز تدابیری داشتیم. مجموعه‌های بحران، فنی و امنیتی بلافاصله برای تبعات اصابت‌ها حضور فعالانه داشتند و در کمتر از چند دقیقه آمار اصابت‌ها و اتفاقات را منتقل می‌کردند و اقدامات لازم را انجام می‌دادند. پس از آن نیز موضوعات مربوط به شهدا و مجروحان پیگیری و پرونده‌ها تشکیل شد و جزو چند فرمانداری اول کشور بودیم.

وی با اشاره به اینکه شورای تأمین نیز تصمیم‌گیری کرد و پرونده‌ها به شورای تأمین استان و بنیاد شهید برای ادامه مراحل منتقل شد، خاطرنشان کرد: در حوزه اجتماعی، موضوع نقاط کم‌برخوردار، اشتغال‌زایی و کمک به اقشار کم‌درآمد را دنبال می‌کنیم. تلاش کردیم نمایشگاه‌های یک‌روزه و هفتگی برگزار شود تا بتواند افراد نیازمند و کم‌برخوردار را پوشش دهد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری ویژه شهرستان کرج بیان کرد: تلاش کردیم خیریه‌ها، کمیته امداد و بهزیستی را دارای بانک مشترکی کنیم تا از منابع مختلف کمک بگیرند و افراد نیازمند واقعی شناسایی شوند. یکی از مسائل مهم فرهنگی که مورد تأکید است، رویدادهایی مانند روز بزرگداشت کرج است که برای شهر حیثیتی است و باید غیرتمندانه به آن نگاه کرد.

حشمدار در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: برای 20 مهر امسال جلسات متعددی را برگزار کرده‌ایم و تلاش ما بر آن است که برنامه گسترده‌ای در این زمینه داشته باشیم. این‌ها بخشی از مسائل فرهنگی هستند که در حوزه معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری ویژه شهرستان کرج دنبال می‌شوند.

انتهای پیام/  


۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

اعتبارات عمرانی شهرستان کرج 3.5 درصد افزایش یافت - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، مجتبی عسگری، معاون هماهنگی امور فنی و عمرانی فرمانداری کرج امروز در نشست با احزاب و فعالان سیاسی گفت: این معاونت با توجه به شرح وظایف و مسئولیت‌هایی که در خصوص هماهنگی امور عمرانی بر عهده دارد، در سطح شهرستان کرج، در شهرهای ماهدشت، محمدشهر، گرمدره، کمالشهر، کرج، محور کرج ـ کندوان، بخش آسارا و بخشداری مرکزی کرج فعالیت می‌کند و مسئولیت‌های خطیری را بر عهده دارد.

وی افزود: ما در طول زمان خدمت خود شاهد شرایط خاص و بحرانی جنگ تحمیلی شدیم و شاید انتظاری که در خصوص اجرای پروژه‌های عمرانی و آنچه مطلوب و مدنظر فرماندار و حتی این معاونت بود، میسر نشد. این به این معنا نبود که بخواهیم تلاش‌ها و زحماتی را که همکاران ما در این حوزه می‌کشیدند، مغفول بگذاریم، بلکه با چند برابر انرژی و توان، درگیر موضوعات خساراتی بودیم که جنگ‌های 12 روزه و رمضان به شهرستان کرج وارد کردند و همه پای‌کار بودند.

عسگری مطرح کرد: به نوعی تمام دستگاه‌های شهرستان درگیر این موضوعات بودند؛ چه از نظر امداد و نجات که از ساعات اولیه اصابت‌ها و حملات دشمن اتفاق می‌افتاد تا مراحل ارزیابی خسارات و پس از آن نیز بازسازی قسمت قابل‌توجهی از مجموعه‌هایی که خسارت دیده بودند. اتفاقات اخیر و جنگ اقتصادی که رخ داد، پروژه‌های عمرانی در کشور، چه پروژه‌های عمرانی در مدیریت شهری و شهرداری‌ها و چه دستگاه‌های اجرایی را تحت تأثیر خود قرار داد.

وی اظهار کرد: می‌شود به جرأت گفت کل کشور برای اجرای پروژه‌های عمرانی، اعتباراتشان انقباضی بود؛ یعنی اولویت‌ها از احداث پروژه‌های عمرانی خارج شد و در تمام رده‌ها شاید بیشتر رو آوردیم به این سمت که پروژه‌هایی که نیاز به تکمیل دارند، یعنی اعتباری برای تکمیل پروژه نیاز است، در اولویت قرار بگیرند تا اینکه بخواهد به احداث پروژه جدید ختم شود. البرز هم از این موضوع مستثنی نبود و کل اعتباری که برای استان دیده شده، انقباضی بود.

معاون هماهنگی امور فنی و عمرانی فرمانداری کرج تصریح کرد: در سال 1405 با توجه به اینکه اعتبار استان البرز کاهشی بود، اما اعتبارات عمرانی شهرستان کرج سه و نیم درصد افزایش داشت و این بیانگر این است که تلاش فرمانداری در خصوص جذب این اعتبار برای شهرستان چقدر از میزان اهمیت بالایی برخوردار است. اعتبار سال 1405 شهرستان کرج 630 میلیارد تومان و تعداد کل پروژه‌های دستگاه‌های اجرایی در سال جاری 68 پروژه دیده شده است.

عسگری با اشاره به اینکه بیشترین سهم از اعتبارات شهرستان در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی، بهداشت و درمان، راه و شهرسازی و مدیریت منابع آب و فاضلاب است، خاطرنشان کرد: حوزه فرهنگی و اجتماعی 17 درصد از اعتبارات را به خود اختصاص داده و 110 میلیارد تومان اعتبار برای این حوزه دیده شده و در حوزه بهداشت و درمان نیز 16 درصد از کل اعتبارات، معادل بیش از یکصد میلیارد تومان اختصاص یافته است.

معاون هماهنگی امور فنی و عمرانی فرمانداری کرج ادامه داد: در حوزه راه و شهرسازی 14 درصد از کل اعتبارات، معادل 90 میلیارد تومان، در نظر گرفته شده و در حوزه مدیریت منابع آب و فاضلاب نیز 13 درصد از کل اعتبارات، معادل 88 میلیارد تومان، تخصیص یافته است. سهم شهرستان کرج از اعتبارات بهینه‌سازی مصرف انرژی 98 میلیارد تومان است که امیدواریم با کمک تمام دستگاه‌های خدمات‌رسان بتوانیم درصدد جذب آن بربیاییم.

انتهای پیام/  




 وقوع انفجار در شهر جسرالشغور در غرب ادلب سوریه
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایرنا

وقوع انفجار در شهر جسرالشغور در غرب ادلب سوریه

تهران - ایرنا - منابع خبری سوریه از شنیده شدن صدای انفجار در شهر جسر الشغور در غرب ادلب در شمال غرب سوریه خبر دادند.

 رد درخواست تراکتور؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است
۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رد درخواست تراکتور؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است

پایگاه خبری فوتبالی- علیرغم اصرار باشگاه تراکتور برای حضور هواداران در بازی با پرسپولیس به نظر می‌رسد این بازی بدون حضور تماشاگران برگزار خواهد شد.به گزارش فوتبالی، بازی‌های هفته سوم لیگ برتر ایران طی روزهای یکشبه و دوشنبه هفته آینده برگزار خواهد شد. بازی‌های استقلال با سپاهان و تراکتور با پرسپولیس حساس‌ترین بازی‌های این هفته هستند.طبق رای کمیته انضباطی که فصل گذشته صادر شد بازی‌های رودرروی تراکتور و پرسپولیس در لیگ و بیست و پنجم و لیگ بیست و ششم باید بدون تماشاگر برگزار شود.فصل گذشته بازی رفت د ...,پرسپولیس,تراکتور,لیگ برتر ایران,حجت الله بهمنی,پیشنهاد سردبیر

 [محمدعلی فیاض‌بخش] هنگامه پرورش
۴ ساعت قبل / سایت اطلاعات آنلاین

[محمدعلی فیاض‌بخش] هنگامه پرورش

معمولا مدارس غیر دولتی از نیمه‌ شهریور فعالیت‌های آموزشی خود را شروع می‌کنند ـ اگر نگوییم پیش از شهریور نیز به نوعی فعالیت‌های خود را داشته‌اندـ.

 انتقاد یک فعال سیاسی از تصمیم اخیر مجلس: نه صلاحیت دارید نه تخصص!
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

انتقاد یک فعال سیاسی از تصمیم اخیر مجلس: نه صلاحیت دارید نه تخصص!

فعال سیاسی اصولگرا گفت: اساسا مساله نفوذ، مقوله‌ای نیست که با رویکردهای تقنینی شتاب‌زده در مجلس قابل حل باشد.

 وزیر خزانه‌داری آمریکا: شدیدترین تحریم‌های تاریخ را علیه ایران اعمال خواهیم کرد/ فشار اقتصادی جایگزین درگیری نظامی با ایران می‌شود/ ویدئو
۴ ساعت قبل / سایت خبرفوری

وزیر خزانه‌داری آمریکا: شدیدترین تحریم‌های تاریخ را علیه ایران اعمال خواهیم کرد/ فشار اقتصادی جایگزین درگیری نظامی با ایران می‌شود/ ویدئو

وزیر خزانه‌داری آمریکا با تکرار تهدیدها علیه ایران، مدعی شد زمان آن رسیده است که متحدان آمریکا و سایر کشورهای جهان از تعامل با جمهوری اسلامی دست بکشند و گفت واشنگتن شدیدترین تحریم‌های تاریخ را علیه ایران اعمال خواهد کرد.

 ساختار معیوب آگاهی! | آخرین خبر
۵ ساعت قبل / سایت آخرین خبر

ساختار معیوب آگاهی! | آخرین خبر

هم میهن/متن پیش رو در هم میهن منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست تجربهٔ ۲۸ مرداد سال ۱۳۳۲ جلوی چشم ماست! هیچ نیروی سیاسی را نمی‌توان یافت که از آن ماجرا درس لازم را گرفته باشد. احمد زیدآبادی| چرا در ادبیات فارسی این همه بر درس گرفتن از تاریخ تأکید شده است؟ به این دلیلِ روشن که ما